каталог товарів

Вибираємо підлогу на кухню

Ковролін для кухні та їдальні Ковролін для їдальніЩоб не допустити помилок при виборі підлогового покриття, необхідно продумати всі нюанси. Адже саме на кухні підлогу схильний до таких факторів, як волога, жир, удари посуду, різні миючі достатки. Тому не всяке покриття витримає перераховані дії. В даної статті познайомимося, які плюси і мінуси у основних підлогових покриттів.
 Плитка
 Плитка є екологічним, міцним матеріал. Вона не гнеться і не піддається деформації, не вицвітає від сонячних променів, не руйнується під дією хімічних і миючих засобів і не проводить струм. І все-таки не можна стверджувати, що плитка буде ідеальним покриттям підлоги на кухня.
 По-перше, плитка – твердий матеріал. Посуд, якщо впаде, то шансів залишитися в цілісності у неї немає. По-друге, керамічне покриття дуже холодне. Влітку, звичайно, можна буде насолоджуватися прохолодою, яку даруватиме підлога, але взимку і в міжсезоння приємного буде мало. По-третє, важливим аспектом є те, що на плитці легко посковзнутися, особливо на мокрій.
 Лінолеум
 Більшість людей скаже, що лінолеум – це дешеве покриття ще з радянських часів. Але якщо добре розібратися, лінолеум зараз вже не той, що був раніше і за зовнішнім виглядом і по практичність. Таке покриття забезпечують високу звукоізоляцію, а головне його легко мити. В магазинах можна знайти натуральний лінолеум. Зовні він нагадує мармур і є екологічно чистим матеріалом, а головне термін служби досягає до 40 років.
 Ламінат
 На думку фахівців і дизайнерів, ламінат невідповідне покриття для підлоги на кухні. На ламінат легко впливає волога, і підлога постійно буде розбухати. Але, тим не менш, люди все частіше роблять вибір саме на його користь. Тим більше, зараз у продажу є ламінат з вологостійким просоченням, і термін служби становить від 15 до 40 років. Багатоманітний забарвлення привертають увагу покупців, тому що без проблем таке покриття можна підібрати під будь-який інтер'єр.
 Дерев'яна підлога
 Натуральне дерево коштує недешево, але інтер'єр в кухні буде виглядати багато і зі смаком. Дерев'яна підлога ідеально підходить на кухню в класичному стилі, тому що чудово поєднується з відповідною меблі. Але така підлога не любить вологи. Тому в робочій зоні на кухні його краще не використовувати, а викласти кілька квадратів плитки.
  Ковролін
 Не рекомендуємо застеляти килимовим покриттям весь периметр вашої кухні.
Дуже складно, а часом неможливо буде прибрати жир або залишки їжі. Радимо вибирати
ковролін в їдальню, або обідню зону де буде розміщатися стіл зі стільцями. Покриття з невисоким ворсом буде досить невибагливо в обслуговуванні, а ногам буде комфортно і тепло в будь-який час року.

Читайте також:

Килимове покриття (ковролін) для спальні

Ковролін для дитячої кімнати

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Как выполнить стыковку плитки и ламината. Часть 1

Поступление искусственной травы

День конституции Украины!

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток